Zuiniger leven (Column)

Door Felmy

Lidl, Aldi, Nettorama. Stuk voor stuk winkels waar de Nederlandse middenmoot niet graag gezien wordt. Ook Sengers, Wibra en Zeeman zijn uitschot voor de Nederlandse maatstaven. Maar zijn deze winkels eigenlijk wel zo beschamend? Waarom zou je er niet bij kunnen horen met iets minder op zak?

Samen met een goede vriendin ga ik een maand lang door het leven met nét iets minder dan de gemiddelde Nederlander. Samen met deze vriendin probeer ik de gehele maand januari rond te komen met slechts 60 euro. Inderdaad met alleen 15 euro per week gaan wij overleven hier in ons eigen Tilburg.

Iedere week delen wij onze ervaringen met het “ineens niet meer zo luxe” leventje van een student of volwassene. We geven jullie tips over bezuinigen, sparen, de goedkoopste maar zeer zeker gezelligste plekjes in Tilburg, en laten zien dat er met een beetje minder te besteden ook zeker nog geleefd kan worden, althans daar gaan we vanuit! Een uitdaging wordt het in ieder geval, We gaan ons best doen om iedereen te laten zien dat er soms op een hele simpele manier ook zeker veel bespaard kan worden.
Mocht je tips hebben en wil je deze graag met ons delen? Reageer gerust!

Ik wens jullie allemaal enorm fijne kerstdagen en een spetterend nieuwjaar en kijk er naar uit om 2014 op deze manier te kunnen beginnen! Leef zuiniger!

Een nieuwe blogger! altijd leuk, toch?! Mijn naam is Felmy, ik ben 21 jaar en ga volgend jaar aan mijn opleiding journalistiek beginnen. In mijn vrije tijd lees ik graag een goed boek, luister ik muziek, kijk een leuke film of ben ik gezellig met mijn vrienden op pad.