Nieuws

zwieren en zwaaien
Let op! Dit artikel is al 1119 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Zwieren en Zwaaien brengt dagelijks de Tilburgse kermis in beeld

De Tilburgse kermis komt er weer aan. En zelfs als je niet je huis uit komt tijdens deze dagen, heb je nog geen excuus om er niets van mee te krijgen, want via Langstraat TV wordt iedere dag het programma Zwieren en Zwaaien uitgezonden.

Zwieren en Zwaaien

Er is geen evenement dat beter tot zijn recht komt op televisie dan de Tilburgse kermis. Een zinnenprikkelende combinatie van kleur, geluid, sfeer en uiteraard de mensen vormt de hoofdmoot van het programma Zwieren en Zwaaien. Het programma wordt gedurende de Tilburgse kermis van vrijdag 21 tot en met zondag 30 juli dagelijks uitgezonden via Langstraat TV.

Zwieren en Zwaaien wordt al sinds 2010 gemaakt. Het is een kermisprogramma waarin alles wat de Tilburgse kermis zo bijzonder maakt aan bod komt: attracties, gokken, nostalgie, bezoekers en geschiedenis.

Verschillende onderdelen

Elke aflevering van het programma bestaat uit verschillende onderdelen, met dit jaar onder andere nieuwe kermisverhalen door Paul Spapens. Ook meneer Hullie Gullie is weer van de partij, en journalist Lauran Wijffels gaat in gesprek met kermisexploitant Janny de Vries over alles wat met de kermis te maken heeft.

Zwieren en Zwaaien wordt dagelijks uitgezonden op Ziggo kanaal 42. Ook via internet is het programma te bekijken.

Alles over Kermis Tilburg

Bekijk hier het laatste nieuws, de leukste evenementen, alle attracties, de mooiste foto’s en alle praktische info over de Tilburgse Kermis:

Reageer op dit bericht