Prijsvraag

Post-Linten-Korvel-Besterd

Maak kans op een prijs twv €100,- in de linten Korvel en Besterd

Als je een Tilburger naar de leukste plekjes van de stad vraagt, wordt er enthousiast vertelt over de gezellige Piushaven, de rauwe Spoorzone of het creatieve Dwaalgebied. Vraag je aan een toerist naar deze gebieden, dan blijft het waarschijnlijk stil. Met het project ‘Tilburg, stad met kleur’ gaan Ondernemersfonds Binnenstad Tilburg en Citymarketing Tilburg daar verandering in brengen.

Met het project Tilburg, stad met kleur worden negen verschillende sfeergebieden in Tilburg flink onder de aandacht gebracht. Niet alleen krijgen deze gebieden in en rondom het centrum een eigen kleur, ook wordt de verbinding tussen de gebieden verbeterd. Dat betekent: nieuwe gebiedsborden, andere wegbewijzigering en meer iconische punten die iets zeggen over de DNA van een gebied. Het doel van het project? Laten zien wat de negen sfeergebieden van Tilburg waard zijn.

Negen prijzen uit sfeergebieden

Om te laten zien hoe verschrikkelijk tof die verschillende gebieden in Tilburg zijn, hebben we een leuke actie voor je. Negen dagen lang geven ondernemers uit één gebied een te gekke prijs weg ter waarde van €100,-. Dit keer zijn de linten Korvel en Besterd aan de beurt. Café Berlijn geeft voor deze prijs een cadeaubon weg ter waarde van €50,- en ook Afghaans restaurant Sarban geeft een cadeaubon weg van €50,-.

De linten zijn als twee gespierde armen aan weerszijden van het centrum, die het lichaam van Tilburg van een stevige dosis kracht voorzien. Korvel en Besterd worden bevolkt door ondernemers met zeer specifieke kennis op hun vakgebied. Afzonderlijk van elkaar weten zij van een beetje heel veel. Samen weten ze ontzettend veel van zo’n beetje alles.

Prijsvraag

Wat vind je niet terug in de linten Korvel Besterd?

A) Kappers en nagelsalons
B) Tattooshops en vintagewinkels
C) Broodjeszaken en internationale eethuizen
D) H&M en Zara

Wil jij kans maken op de heerlijke prijzen van Café Berlijn en Restaurant Sarban? Geef dan antwoord op de prijsvraag en vul onderstaand formulier in. Meedoen aan de prijsvraag kan tot en met maandag 3 april 13.00 uur. De winnaar krijgt per e-mail bericht.

Prijsvraag linten Korvel Besterd