Prijsvraag

Post-Spoorzone

Maak kans op een prijs twv €100,- in de Tilburgse Spoorzone

Als je een Tilburger naar de leukste plekjes van de stad vraagt, wordt er enthousiast vertelt over de gezellige Piushaven, de rauwe Spoorzone of het creatieve Dwaalgebied. Vraag je aan een toerist naar deze gebieden, dan blijft het waarschijnlijk stil. Met het project ‘Tilburg, stad met kleur’ gaan Ondernemersfonds Binnenstad Tilburg en Citymarketing Tilburg daar verandering in brengen.

Met het project Tilburg, stad met kleur worden negen verschillende sfeergebieden in Tilburg flink onder de aandacht gebracht. Niet alleen krijgen deze gebieden in en rondom het centrum een eigen kleur, ook wordt de verbinding tussen de gebieden verbeterd. Dat betekent: nieuwe gebiedsborden, andere wegbewijzigering en meer iconische punten die iets zeggen over de DNA van een gebied. Het doel van het project? Laten zien wat de negen sfeergebieden van Tilburg waard zijn.

Negen prijzen uit sfeergebieden

Om te laten zien hoe verschrikkelijk tof die verschillende gebieden in Tilburg zijn, hebben we een leuke actie voor je. Negen dagen lang geven ondernemers uit één gebied een te gekke prijs weg ter waarde van €100,-. De Spoorzone is als tweede gebied aan de beurt. Wat je kunt winnen? Een bierproeverij voor twee personen bij RAW en een lunch voor twee personen met twee smaken bij Restaurant de Houtloods. Het enige wat jij hoeft te doen, is onderstaande prijsvraag juist beantwoorden.

Spoorzone laat ons nu zie hoe rauw wauw kan zijn. Cultuurfabrieken produceren talent aan de lopende band en visionaire ondernemers nemen over. Alles wat Berlijn zo mooi maakt in hartje Tilburg. Kijk eens achterom op het station en ontdek een bonte mix van industrieel erfgoed en vernieuwende architectuur. Een broedplaats voor kennis, innovatie en heel veel moois.

Prijsvraag

Momenteel wordt er druk gebouwd aan een van de meest opvallende loodsen van de Spoorzone: de Polygonale Loods. Waar werd deze ooit voor gebruikt?

A) Als werkplaats voor de NS
B) Als textielfabriek
C) Als chocoladevormenfabriek

Wil jij kans maken op de heerlijke prijzen van RAW en Restaurant de Houtloods? Geef dan antwoord op de prijsvraag en vul onderstaand formulier in. Meedoen aan de prijsvraag kan tot en met vrijdag 31 maart 13.00 uur. De winnaar krijgt per e-mail bericht.

Prijsvraag Tilburgse Spoorzone