Prijsvraag

Post-Cultuurkwartier

Maak kans op een prijs twv €100,- in het Tilburgse cultuurkwartier

Als je een Tilburger naar de leukste plekjes van de stad vraagt, wordt er enthousiast vertelt over de gezellige Piushaven, de rauwe Spoorzone of het creatieve Dwaalgebied. Vraag je aan een toerist naar deze gebieden, dan blijft het waarschijnlijk stil. Met het project ‘Tilburg, stad met kleur’ gaan Ondernemersfonds Binnenstad Tilburg en Citymarketing Tilburg daar verandering in brengen.

Met het project Tilburg, stad met kleur worden negen verschillende sfeergebieden in Tilburg flink onder de aandacht gebracht. Niet alleen krijgen deze gebieden in en rondom het centrum een eigen kleur, ook wordt de verbinding tussen de gebieden verbeterd. Dat betekent: nieuwe gebiedsborden, andere wegbewijzigering en meer iconische punten die iets zeggen over de DNA van een gebied. Het doel van het project? Laten zien wat de negen sfeergebieden van Tilburg waard zijn.

Negen prijzen uit sfeergebieden

Om te laten zien hoe verschrikkelijk tof die verschillende gebieden in Tilburg zijn, hebben we een leuke actie voor je. Negen dagen lang geven ondernemers uit één gebied een te gekke prijs weg ter waarde van €100,-. In het cultuurkwartier is de meest bekende plaats toch wel de Schouwburg. Zij geven dan ook de prijs weg voor dit gebied:

  • Twee tickets voor Symfonie in het park: Muziek uit de Efteling (zondag 14 mei 13.00 uur, Concertzaal)
  • Twee tickets voor het Nederlands Dans Theater – Parade (dinsdag 30 mei 20.15 uur, Schouwburg)

De Heikese Kerk, het Paleis-Raadhuis, het theater en de rechtbank. Meerdere machten in een majestreus gebied: kerk, democratie, cultuur en recht. De prachtige kerk staat aan de drempel van één van Tilburgs gezellige horecapleintjes. Loop je daar doorheen en lukt het om de verleiding van het terras te weerstaan, dan wandel je zo het bruisende winkelhart in.

Prijsvraag

Te midden van het cultuurkwartier staat een bekend Tilburgs kunstwerk, ook wel de Maawmuur genoemd. Wat valt er te lezen?

A) Wie fouten maakt, maakt meestal niets
B) Wie geen fouten maakt, maakt meestal veel
C) Wie geen fouten maakt, maakt meestal niets

Wil jij kans maken op de prijzen die Theaters Tilburg weggeeft? Geef dan antwoord op de prijsvraag en vul onderstaand formulier in. Meedoen aan de prijsvraag kan tot en met zondag 2 april 13.00 uur. De winnaar krijgt per e-mail bericht.

Prijsvraag Cultuurkwartier