Prijsvraag

Post-Horecagebied

Maak kans op een prijs twv €100,- in het Tilburgse horecagebied

Als je een Tilburger naar de leukste plekjes van de stad vraagt, wordt er enthousiast vertelt over de gezellige Piushaven, de rauwe Spoorzone of het creatieve Dwaalgebied. Vraag je aan een toerist naar deze gebieden, dan blijft het waarschijnlijk stil. Met het project ‘Tilburg, stad met kleur’ gaan Ondernemersfonds Binnenstad Tilburg en Citymarketing Tilburg daar verandering in brengen.

Met het project Tilburg, stad met kleur worden negen verschillende sfeergebieden in Tilburg flink onder de aandacht gebracht. Niet alleen krijgen deze gebieden in en rondom het centrum een eigen kleur, ook wordt de verbinding tussen de gebieden verbeterd. Dat betekent: nieuwe gebiedsborden, andere wegbewijzigering en meer iconische punten die iets zeggen over de DNA van een gebied. Het doel van het project? Laten zien wat de negen sfeergebieden van Tilburg waard zijn.

Negen prijzen uit sfeergebieden

Om te laten zien hoe verschrikkelijk tof die verschillende gebieden in Tilburg zijn, hebben we een leuke actie voor je. Negen dagen lang geven ondernemers uit één gebied een te gekke prijs weg ter waarde van €100,-. Het horecagebied heeft een bijzondere prijs samengesteld. Dit kun je winnen:

  • Cadeaubon voor een wijnproeverij Cellar met ballenbordje bij Café Van Horen Zeggen;
  • Cadeaubon voor 1x gratis radje draaien, twee bier en twee shots naar keuze bij Café de Boekanier;
  • Cadeaubon voor een sharefoodplank voor twee personen bij Café Bolle;
  • Cadeaubon voor een lunch voor twee personen bij Café Polly Maggoo;
  • Cadeaubon voor een lunch voor twee personen bij Café Stoffel.

Het enige wat jij hoeft te doen om kans te maken op al deze prijzen, is onderstaande prijsvraag juist beantwoorden.

De binnenstad van Tilburg barst van de horeca in alle rangen, standen, geuren, kleuren en smaken. Een bonte collectie horeca-ondernemingen maakt dat het moeilijk kiezen is voor de liefhebber.

Prijsvraag

Hoeveel horeca-ondernemingen zijn er te vinden in de stad Tilburg?

A) Meer dan 150
B) Meer dan 170
C) Meer dan 200

Wil jij kans maken op de prijzen van bovenstaande horecazaken? Geef dan antwoord op de prijsvraag en vul onderstaand formulier in. Meedoen aan de prijsvraag kan tot en met zaterdag 1 april 13.00 uur. De winnaar krijgt per e-mail bericht.

Prijsvraag Horecagebied