Prijsvraag

winkelhart

Maak kans op een prijs twv €100,- uit het Tilburgse winkelhart

Als je een Tilburger naar de leukste plekjes van de stad vraagt, wordt er enthousiast vertelt over de gezellige Piushaven, de rauwe Spoorzone of het creatieve Dwaalgebied. Vraag je aan een toerist naar deze gebieden, dan blijft het waarschijnlijk stil. Met het project ‘Tilburg, stad met kleur’ gaan Ondernemersfonds Binnenstad Tilburg en Citymarketing Tilburg daar verandering in brengen.

Met het project Tilburg, stad met kleur worden negen verschillende sfeergebieden in Tilburg flink onder de aandacht gebracht. Niet alleen krijgen deze gebieden in en rondom het centrum een eigen kleur, ook wordt de verbinding tussen de gebieden verbeterd. Dat betekent: nieuwe gebiedsborden, andere wegbewijzigering en meer iconische punten die iets zeggen over de DNA van een gebied. Het doel van het project? Laten zien wat de negen sfeergebieden van Tilburg waard zijn.

Negen prijzen uit sfeergebieden

Om te laten zien hoe verschrikkelijk tof die verschillende gebieden in Tilburg zijn, hebben we een leuke actie voor je. Negen dagen lang geven ondernemers uit één gebied een te gekke prijs weg ter waarde van €100,-. Het winkelhart is als eerste gebied aan de beurt. Boekenwinkel Gianotten Mutsaers geeft een cadeaubon ter waarde van €50,- weg en Gimbrère mode geeft ook een cadeaukaart ter waarde van €50,- weg. Het enige wat jij hoeft te doen, is onderstaande prijsvraag juist beantwoorden.

In het Winkelhart van Tilburg zijn de grote merken sterk vertegenwoordigd. Daarnaast is er in het Winkelhart ook verrassend veel authentiek ondernemerschap te vinden. Het winkelhart is volop in ontwikkeling. Om Tilburg verder op de kaart te zetten als retailstad wordt geïnvesteerd in een nieuw winkelrondje aan de zuidkant van het kernwinkelgebied. Er ontstaat een nieuwe winkelstraat zodat de routing in de binnenstad een impuls krijgt.

Prijsvraag

Welke winkelketens komen naar het Tilburgse Winkelhart?

A) Roy Donders, Primark en Hudson’s Bay
B) Flying Tiger, Primark en Scotch & Soda
C) Primark, Forever 21 en Urban Outfitters

Wil jij kans maken op de cadeaubonnen van Gianotten Mutsaers en Gimbrère? Geef dan antwoord op de prijsvraag en vul onderstaand formulier in. Meedoen aan de prijsvraag kan tot en met donderdag 30 maart 13.00 uur. De winnaar krijgt per e-mail bericht.

Prijsvraag Winkelhart Tilburg