Prijsvraag

CADA

Win €25,- aan shoptegoed bij CADA

Lange sokken, korte sokken, panty’s: je kunt er nooit genoeg van hebben! En zeker niet als het over de geweldige sokken van CADA gaat. In samenwerking met dit mooie merk mogen wij deze maand 2x shoptegoed ter waarde van €25,- weggeven. Het enige wat je hiervoor moet doen is meedoen aan de onderstaande prijsvraag!

Over CADA

CADA is er voor iedereen die zijn eeuwige sokkenspeurtocht beu is. Want heb je eindelijk een sok gevonden die perfect zit, dan zitten er weer binnen de kortste keren gaten in. Of ziet die ene sok er geweldig uit, dan krijg je er weer ontzettende zweetvoeten van. CADA-sokken herbergen alles waar een goede sok aan moet voldoen: hij zit comfortabel, is sterk, ademend, onzichtbaar of juist hartstikke zichtbaar en goed voor mens en milieu. En daarnaast zien ze er ook nog eens hartstikke leuk uit. Check hier vast de collectie.

Meedoen kan tot en met 1 december door antwoord te geven op de prijsvraag en het onderstaande formulier in te vullen. Op dinsdag 2 december worden de twee winnaars bekendgemaakt.

Prijsvraag

Wat betekent de afkorting CADA?

A) Carry the Day

B) (Keep) Calm and Dance

C) Careless through the Day

Prijsvraag CADA