Prijsvraag

Prison Island

Win een arrangement met Prison Island, Jeu de Boules en meer voor zes personen bij NondeJeu

Je zou het misschien niet verwachten als je over het Pieter Vreedeplein loopt, maar onder het plein is een horecazaak met cellencomplex, 8 jeu de boulesbanen en een horecaplein waar je bordspellen kunt spelen gevestigd. Na een verbouwing van ruim vier maanden is NondeJeu inmiddels een maand open.

NondeJeu is gevestigd in het pand waar voorheen Men At Work zat, al herken je de kledingzaak niet meer terug als je met de roltrap de zaak binnenkomt. Verschillende jeu de boules banen en een prachtige horecalocatie springen in het oog. Met mooie muurschilderingen en veel hints naar de stad Tilburg. Absolute publiekstrekker is het ondergrondse cellencomplex: Prison Island.

En dus kun je vanaf nu genieten van Prison Island in Tilburg. Maar wat kun je verwachten? Prison Island is een real life game in hetzelfde genre als waar bijvoorbeeld escaperooms en lasergamen onder vallen. In iedere cel kun je een ander spel spelen. Het gaat vooral om behendigheid, kennis en samenwerken. Aan de spellen zijn ook scores gekoppeld waardoor je iedere cel meerdere keren kunt spelen totdat je tevreden bent over je score.

Tevens kun je ook jeu de boules spelen bij NondeJeu, heerlijk eten & drinken en spelletjes spelen op het horecaplein.

Arrangement winnen

Wij mogen van NondeJeu een arrangement voor zes personen weggeven. Het arrangement bestaat uit een uur Prison Island, een uur jeu de boules, twee drankjes per persoon en wat snacks. Kans maken om te winnen? Dan moet je NondeJeu volgen op Facebook, je vrienden met wie je wilt gaan uitnodigen om dit ook te doen en onderstaande prijsvraag in te vullen. Let op: als jij je vrienden de prijsvraag ook laat invullen, maak je meer kans.

Zorg dat je de prijsvraag voor woensdag 30 september kunt beantwoorden. De winnaars krijgen per mail bericht.

Uit hoeveel cellen bestaat het cellencomplex van Prison Island in Tilburg?

A) 20

B) 25

C) 30

Prijsvraag Prison Island