Prijsvraag

borrelplank winnen

Win een borrelplank voor tien personen van Lekkernij Tilburg

Lekkernij Tilburg – dé delicatessenzaak aan de Westermarkt – heeft nieuwe eigenaren. En om dat te vieren mogen wij een borrelplank voor maar liefst tien personen weggeven. De borrelplank bestaat uit heerlijke kazen, vleeswaren en veel meer. Oftewel: alles om er een gezellige borrelavond van te maken. Lees snel verder. 

Begrip in Tilburg

Lekkernij Tilburg bestaat al 25 jaar en is niet meer weg te denken van de Westermarkt. Eigenaar Coran van Iersel: “Ik zeg altijd: Lekkernij heeft geen naam, maar een reputatie. En ondanks dat het een begrip is in Tilburg, zien we nog iedere dag nieuwe gezichten in de zaak. Er zijn dus nog genoeg Tilburgers die ons niet kennen.” Wat ze er allemaal verkopen? “Je kunt beter vragen wat niet. Eigenlijk hebben we alles voor een lekkere borrelplank. Van kazen tot charcuterie en van notenmix tot heerlijke wijnen.”

Wat feiten en cijfers op een rijtje. Bij Lekkernij Tilburg verkopen ze maar liefst 24 verse salades, 18 wisselende tapasgerechten, 30 Hollandse kazen, ruim 80 buitenlandse kazen, 50 verschillende vleeswaren, een speciale lijn aan dessertwijnen die perfect passen bij kaas, 30 verschillende bonbons en veel meer. “Buiten het feit dat je hier alles kunt kopen voor de borrel, kan ik ook wel zeggen dat we de meest uitgebreide broodjeszaak van Tilburg zijn. Alles wat je hier in de vitrine ziet liggen, kunnen we namelijk ook op een broodje leggen.”

Wat je zeker moet proeven als het aan Coran ligt? “Onze huisgemaakte eiersalade en filet martino is top. Ook hebben we een hammenassortiment waar voor iedereen iets lekkers bij zit. Van Brabantse kempenham tot en met Spaanse pata negra. En door ons grote assortiment aan kazen, is er voor iedereen wel iets te vinden.”

Borrelplank winnen

Wil jij een borrelplank voor tien personen winnen? Volg Lekkernij Tilburg dan op Facebook en Instagram en zorg dat je onderstaande prijsvraag juist kunt beantwoorden voor maandag 15 november. De winnaar krijgt per mail bericht.

Waar wil Lekkernij Tilburg zich in de toekomst nog meer op richten?

A) Traiteurmaaltijden

B) Een horecazaak

C) Een bakkerij

Prijsvraag Lekkernij Tilburg