Prijsvraag

duikboot

Win een compleet verzorgde avond in het pop-up restaurant van Bonheur op de Tilburgse kermis

Na het succes van Hooggaatie, Royal in the Sky, Dinner in the Sky, Cirque du Bonheur en The Pink Chapel springt Bonheur Horeca Groep nu écht in het diepe. Tijdens de Tilburgse Kermis verrijst op de Spoorlaan een grote opblaasbare duikboot: de locatie van pop-up restaurant ‘Bonheur duikt weer op’!

Tijdens een avondvullend programma neemt Bonheur Horeca Groep haar gasten mee op reis in een gele opblaasduikboot. Het pop-up restaurant serveert gedurende de avond een viergangendiner.

Reserveer nu alvast een plek aan boord

Pop-up restaurant ‘Bonheur duikt weer op’ is geopend van 19 tot en met 28 juli 2019. Gasten zijn welkom om 19.00 uur, de culinaire reis vindt dagelijks plaats van 19.30 uur tot 22.00 uur. De duikboot is bovendien exclusief beschikbaar voor zakelijke evenementen als presentaties, borrels en bedrijfsfeesten. Neem contact op voor informatie over de mogelijkheden, of reserveer direct via 013-5499600 of kermis@bonheurhorecagroep.nl.

Compleet verzorgde avond winnen

Wil jij een compleet verzorgde avond voor twee personen ter waarde van €140,- winnen op woensdag 24 juli? Zorg dan dat je onderstaande prijsvraag juist kunt beantwoorden voor vrijdag 12 juli. De winnaar krijgt per mail bericht.

Vanaf welke bestemming neemt de gele opblaasduikboot je mee op culinaire reis?

A) Rome

B) New York

C) Rio de Janeiro

D) De Piushaven

Prijsvraag pop-up restaurant Bonheur