Prijsvraag

reuzenrad

Win een exclusieve high tea voor twee personen in het reuzenrad tijdens de Tilburgse kermis

Goed nieuws voor alle kermisliefhebbers: de Tilburgse Kermis krijgt dit jaar een reuzenrad! Vorig jaar liet de exploitant van ‘The View’ het op het laatste moment afweten. Dit jaar heeft Gemeente Tilburg, mede dankzij Albert Heijn Tilburg e.o., reuzenrad ‘SkyClub’ binnen kunnen halen. 

Albert Heijn is dit jaar een grote sponsor van het reuzenrad. De gemeente betaalde dit jaar 37.000 euro om verzekerd te zijn van de attractie. Het is overigens niet ongebruikelijk dat gemeenten betalen om attracties binnen te halen. Het Tilburgse college B&W geeft aan dat het reuzenrad beeldbepalend is voor de kermis. En dat kunnen we alleen maar beamen: een reuzenrad in de Tilburgse skyline zien wij maar al te graag! De locatie van het reuzenrad is nog niet bekend.

High tea en diner

Bijzonder dit jaar is de middag en avond die Albert Heijn en Bonheur Horeca Groep organiseren. Zij zorgen op de dinsdag van de Tilburgse Kermis (23 juli) voor een high tea en diner in de gondels van het reuzenrad. De Tilburgse supermarkt zorgt voor de ingrediënten en producten, Bonheur gaat aan de slag om er heerlijke gerechten van te maken. De high tea en het diner kun je overigens alleen winnen. Dit kan via een prijsvraag op Tilburg.com of door een badeendje te adopteren bij de Tilburgse badeendenrace.

High tea winnen

Wil jij de high tea winnen op 23 juli tijdens de Tilburgse kermis? Zorg dan dat je onderstaande prijsvraag juist invult voor maandag 15 juli. De winnaar krijgt per mail een berichtje.

Hoeveel kost het om een badeendje voor het goede doel te adopteren?

A) €5,-

B) €10,-

C) €15,-

Prijsvraag high tea reuzenrad