Prijsvraag

prijsvraag decathlon

Win een giftcard van Decathlon Tilburg twv €50, €40, €30, €20 of €10

Wat een fijne toevoeging is het aan het Tilburgse centrum. Sinds november 2017 hoeven we niet langer een eind te rijden voor hardloopschoenen, kampeerspullen of sportoutfitje. Want er zit gewoon een Decathlon in hartje Tilburg aan het Pieter Vreedeplein!

En dat is mega handig, want de prijzen in de winkel van bijna 3.000 vierkante meter zijn heerlijk betaalbaar. Daarbij komen ze ook elk jaar met handige gadgets. Zo kwamen ze dit jaar met een tent die donker en koel blijft en is sinds vorig jaar het snorkelmasker een ware hype. Kortom: je kunt er eigenlijk altijd wel iets vinden wat je nodig hebt.

Daarom hebben we een leuke prijsvraag bedacht in samenwerking met Decathlon Tilburg. We mogen namelijk maar liefst vijf giftcards weggeven: aflopend van €50 naar €10  (dus van 50, 40, 30, 20 en 10 euro). Hoe je kans maakt? Door een antwoord te geven op onderstaande prijsvraag:

Prijsvraag

Doe eens een gok: hoeveel Easybreath snorkelmaskers denk jij dat Decathlon Tilburg dit jaar heeft verkocht?

Vul een aantal in door middel van onderstaand formulier. De vijf deelnemers die het dichts bij het juiste antwoord in de buurt zitten, maken kans op de vijf giftcards! Vergeet niet je naam, leeftijd, woonplaats, e-mail adres en telefoonnummer in te vullen. Anders kunnen we je niet bereiken. Je kunt meedoen aan de prijsvraag tot en met donderdag 27 september. De winnaar krijgt per mail bericht.

Prijsvraag Decathlon Tilburg