Prijsvraag

de carrousel

Win een hoofdgerecht + drankje voor twee personen bij De Carrousel

Deze zomer kun je niet alleen op donderdagavond, maar ook op zaterdag- en zondagavond heerlijk een hapje gaan eten op het grote terras van de Carrousel tijdens hun Zomeravondjes. In de maanden juli en augustus is de keuken van de Carrousel op zaterdag en zondag namelijk niet geopend tot 17.30 uur, maar tot 19.30 uur! 

Zomeravondjes

Aangezien de Tilburgse kermis in eerste instantie niet door zou gaan dit jaar, wilde de Carrousel toch een beetje de sfeer van die heerlijke zomeravonden terug brengen en daarom gaan ze deze zomer op zaterdag- en zondagavond een paar uurtjes langer door. Tijdens deze avonden kun je alles van hun uitgebreide dinerkaart bestellen. Van een frisse salade tot een heerlijk biefstukje of toch liever nog een keer de lekkerste gehaktbal van Tilburg proeven?

Voor een plekje buiten op het terras hoef je niet te reserveren. Voor een plekje binnen kun je van te voren telefonisch reserveren of gewoon aan de deur vragen of er nog een plekje is. De Carrousel vindt de veiligheid van hun gasten en personeel erg belangrijk in deze tijd en daarom hebben zij binnen en buiten alles zo ingericht dat je op een veilige maar toch gezellige manier kunt genieten van een hapje of drankje.

Hoofdgerecht winnen

Wil jij een heerlijk hoofdgerecht naar keuze proeven bij de Carrousel? Wij mogen voor twee personen een hoofdgerecht naar keuze inclusief een drankje weggeven. Je kunt de prijs verzilveren op een zaterdag- of zondagavond in juli of augustus. Het enige wat je hoeft te doen, is onderstaande prijsvraag juist invullen voor dinsdag 21 juli. De winnaar krijgt per mail bericht van ons.

Hoeveel huisgemaakte progresgebakjes heeft de Carrousel geserveerd in 2019?

A) 4590

B) 7856

C) 9971

Prijsvraag De Carrousel