Prijsvraag

begoodz

Win één maand gratis cadeaus van BeGoodz

Niet omdat het kerst is en niet omdat iemand jarig is, maar een cadeautje geven omdat je iemand lief vindt en waardeert. Gewoon zomaar. Dat is het idee van de start-up BeGoodz van de Tilburgers Sep van Hannen (24) en Ruben Blom (32) dat begin 2017 van start gaat.

Ruben en Sep raakten geïnspireerd door de cadeauboxentrend uit Amerika en concludeerden dat een dergelijke service in Nederland nog ontbreekt. Het idee? Elke maand mag je voor €22,90 een cadeau wat meer waard is dan dat bedrag uitzoeken. Je hebt de keuze uit vier verschillende unieke lokale cadeaus, hierbij mag je bepalen of je het zelf houdt of aan iemand anders geeft.

In samenwerking met BeGoodz mogen we 5x één maand BeGoodz weggeven. Dat betekent dat je in februari gratis mag deelnemen en dus een cadeautje mag uitkiezen om zelf te houden of weg te geven. Beantwoord om mee te doen onderstaande vraag en maak kans op deze fijne prijs.

Prijsvraag

Welke Tilburgse winkels werken mee aan de eerste editie van BeGoodz?

A) KADE Living, Het Zingende Nijlpaard, The Mind Bar
B) The Mind Bar, Locals, KADE Living
C) Friandries, TIEN, 63graden

Bekijk ook eens dit artikel over BeGoodz voor meer informatie.

Stuur het juiste antwoord samen met je naam, leeftijd, e-mailadres en woonplaats in via onderstaand formulier. De winnaar krijgt per e-mail bericht. Meedoen aan deze prijsvraag kan tot en met 24 januari 2017.

Prijsvraag BeGoodz