Prijsvraag

schilderbeurt

Win een schilderbeurt voor je woonkamer twv. €1000,- van Bruers Schilderwerken

Bruers Schilderwerken bestaat twintig jaar en dat wordt gevierd! Het Tilburgse schildersbedrijf geeft namelijk de hele maand september op 20% korting op schilderwerk. Als klapper op de vuurpijl trakteren ze ook nog op een HELE toffe prijs: een schilderbeurt voor je woonkamer twv. €1000,-! 

Win je de prijs? Dan wordt jouw hele woonkamer in één lichte kleur geschilderd voor een bedrag tot €1000,-. Bruers Schilderwerk knapt het schilderwerk van je woonkamer op zodat het er weer piekfijn uit ziet. Dat geldt voor vlakke muren en plafonds. Het enige wat jij hoeft te doen, is zorgen dat de woonkamer leeg is. Bruers zorgt voor de afdekking en het afplakken! Handig om te weten: bij nicotine-aanslag en spack-plafonds en/of afwijkende kleuren geldt er een meerprijs.

Kan jouw woonkamer wel een opfrisbeurt gebruiken? Doe dan mee met prijsvraag en maak kans!

Prijsvraag

Voor hoeveel jaar onderhoudt Bruers Schilderwerken jouw buitenschilderwerk bij een Glansrijk Onderhoudsabonnement?

A) twee jaar
B) vijf jaar
C) tien jaar

Check ook even deze actie voor meer informatie.

Vul in onderstaand formulier het juiste onderwerp, je naam, woonplaats, leeftijd, e-mailadres en telefoonnummer in. Meedoen kan tot en met maandag 30 september 2019. Op dinsdag 1 oktober krijgen alle deelnemers een e-mail met de uitslag.

Prijsvraag Bruers Schilderwerken