Prijsvraag

vermoed 1712

Win een Vermoed 1712 proeverij voor twee personen bij Auberge du Bonheur

Lokale producten, een belachelijke goede keuken, een lekkere borrel en een prachtige locatie. Weet je ons voornemen nog voor 2017? Jullie eens goed verwennen met hele toffe prijzen. Als je daar gebruik van wilt maken, moet je zeker even meedoen met deze prijsvraag waarbij je kans maakt op een Vermoed 1712 proeverij!

In samenwerking met Auberge du Bonheur mogen we namelijk drie keer een proeverij weggeven voor twee personen. Deze staat geheel in het teken van de zelfgemaakt Vermoed 1712, de huis-vermout van Auberge du Bonheur met kruiden uit Tilburgs eigen sterrenbos de Oude Warande. Bij het winnen van de prijs worden jullie met flink in het zonnetje gezet bij het restaurant met hapjes uit eigen keuken én een proeverij van het drankje. Hoe je deze lekkere prijs wint? Door onderstaande vraag te beantwoorden!

Prijsvraag

Wat is de belangrijkste smaakmaker van Vermoed 1712?

A) Vlierbloesem
B) Bramen
C) Brandnetels

Stuur het juist antwoord in door middel van onderstaand formulier. Vergeet niet je naam, leeftijd, e-mailadres en telefoonnummer achter te laten. Meedoen aan de prijsvraag kan tot en met 29 januari 2017. Winnaars krijgen per e-mail bericht.

Prijsvraag Pathé Tilburg 2017