Prijsvraag

kraftbier

Win een VIP arrangement voor twee personen bij KraftBier

Ben jij een liefhebber van speciaalbier? Dan mag je dit VIP arrangement bij Kraftbier niet missen! Jij en je gast zullen in de watten worden gelegd in de enige echte stadsbrouwerij van Tilburg. In hartje centrum word je ontvangen en leer je alles over het brouwproces en de geschiedenis van Tilburgs bier. Je werpt een blik in de brouwketel en ontdekt hoe echt ambachtelijk bier gebrouwen wordt! Natuurlijk inclusief heerlijke proeverij met hapjes. 

Tilburg kent een rijk brouwverleden en Kraftbier is geïnspireerd op deze mooie geschiedenis. Brouwer Rob startte zijn bedrijf in 2015 en in 2016 opende de brouwerij haar deuren aan de Spoorlaan. Sindsdien hebben al veel liefhebbers kunnen genieten van oa. het Schôon Mèdje, Maotje en Grôote Kwèèk en Dieje Rooje. In samenwerking met Kraftbier mogen we drie keer een proeverij voor twee personen weggeven.
Beantwoord onderstaande vraag om kans te maken op het VIP arrangement.

De prijsvraag loopt tot en met 27 januari. Doe mee en ook als je niet wint, heeft Kraftbier nog een speciale aanbieding na afloop van de wedstrijd voor alle deelnemers.

Op welke dagen kun je deelnemen aan een Rondleiding & Proeverij van KraftBier?

A) Woensdag en zaterdag

B) Vrijdag en zaterdag

C) Vrijdag en zondag

Win een VIP arrangement voor twee personen bij KraftBier