Prijsvraag

helikoptervlucht

Win een VIP-helikoptervlucht over de Tilburgse Kermis voor twee personen

Het is een dikke vette primeur voor de Tilburgse Kermis. Er worden dit jaar helikoptervluchten georganiseerd tijdens de kermis! Hiermee krijg je de kans om een ronde te vliegen over het kermisterrein en over de rest van de stad Tilburg. 

In totaal worden er vijftig vluchten georganiseerd, dat maakt deze attractie behoorlijk exclusief. Met vier passagiers per vlucht kunnen er in totaal maar 200 mensen mee. En dat terwijl er toch echt zo’n 1 miljoen bezoekers zijn op de Tilburgse Kermis.

Maar wij hebben geluk. Nou ja, júllie hebben geluk! Wij mogen van Story Fabrique namelijk VIP-helikoptervluchten weggeven. Dat betekent dat je zaterdag 20 juli met z’n tweetjes mee mag met een privé-vlucht boven de Tilburgse Kermis! Niet verkeerd toch?

Prijsvraag

Wat moet je doen om kans te maken op deze super toffe prijs? Beantwoord onderstaande vraag, vul het formulier in en krijg vrijdag 12 juli te horen of je hebt gewonnen. Je krijgt per mail bericht.

Hoeveel kost een helikoptervlucht boven de Tilburgse Kermis?

A) €42,50 per persoon
B) €50,- per persoon
C) €62,50 per persoon
D) €75,- per persoon

Deze prijsvraag is inmiddels afgelopen. Wil je alsnog een helikoptervlucht reserveren over de Tilburgse Kermis? Check dan even de website van Storyfabrique, reserveren kan via deze link.