Prijsvraag

Swinge bij Dinge

Win tickets voor het uitverkochte Swinge bij Dinge bij Hall of Fame

Hoewel de uitgaansgelegenheid Swinge bij Dinge al bijna 30 jaar uit het Tilburgse nachtleven is verdwenen, heeft het bij vele (ex-)Tilburgers nog steeds een magische klank. Voor de eind 30’ers, 40’ers en begin 50’ers van nu, die in hun studententijd van alternatieve muziek hielden, was Swinge ‘the place to be’.

De Hall of Fame doet 21 juni 2019 alsof Swinge nog steeds bestaat. Bezoekers van het Swinge bij Dinge zullen de voor Swinge zo kenmerkende miraculeuze mix van muziekstijlen voorgeschoteld krijgen; van dance tot wave, van indie tot rock. Muziek uit de jaren ’80 en ’90 wordt afgewisseld met muziek van nu, verzorgd door dj’s van toen (Sjoerd en Rob).

Prijsvraag Swinge bij Dinge

Inmiddels is de dansavond helemaal hartstikke uitverkocht. Maar speciaal voor twee lucky birds mogen we twee kaartjes weggeven! Geef antwoord op de prijsvraag en je maakt kans:

Onder welke naam bestond Swinge eerder?

Vul het onderstaande formulier in en je hoort per e-mail als je hebt gewonnen. Vergeet dus niet je e-mail in te vullen! Je kunt meedoen tot en met maandag 10 juni.

Prijsvraag Hall of Fame