Prijsvraag

Zeventien

Win twee kaarten voor Zeventien in de NWE Vorst

In samenwerking met De NWE Vorst en Het Zuidelijk Toneel geven wij 5 x 2 vrijkaartjes weg voor de theatervoorstelling Zeventien op 1 juli om 20:30 uur.

Zeventien is een voorstelling van en door vijf Tilburgse (moslim)meisjes. Samen met de regisseur zoeken ze naar de ideale manier om zichzelf en hun dromen in beeld te brengen.

Win kaartjes voor de voorstelling Zeventien

Zeventien is een leeftijd waarop je nét tussen alles inzit, op de drempel van meisje naar vrouw. Verdwaald tussen verschillende culturen, gaan ze op zoek naar de film die hun eigen leven het dichtst benaderd; van Bollywood tot 13 Reasons Why. Zeventien is een voorstelling over willen, moeten en kunnen geloven. Van halal tot haram maar vooral over datgene wat daar tussen zit.

Wil jij kaarten winnen voor de voorstelling van 1 juli? Hier hoef je maar één ding voor te doen: De volgende vraag goed beantwoorden!

Wie is de regisseur van de theatervoorstelling  ?

A) Johnny Lloyd 

B) Piet Menu

C) Eva Line de Boer

Stuur je naam, emailadres en antwoord met behulp van onderstaand e-mail formulier naar ons toe en je maakt kans op twee vrijkaarten voor deze voorstelling in De NWE Vorst. Meedoen kan tot en met maandag 26 juni. De winnaars worden per e-mail bekend gemaakt.

Win twee kaarten voor Zeventien in De NWE Vorst