Prijsvraag

gratis parkeren

Win vijf dagen gratis parkeren bij Parkeergarage Heuvelpoort

Het was afgelopen jaar misschien wel het meest indrukwekkende bouwproject van Tilburg: de verbouwing van Parkeergarage Heuvelpoort. De steile helling verdween, er kwamen honderden plaatsen bij en het oude winkelcentrum en bioscoop werden gesloopt.

Inmiddels is de garage zo goed als klaar en om dat te vieren hebben we iets leuks voor je geregeld. In samenwerking met Parkeergarage Heuvelpoort mogen we namelijk vijf dagen gratis parkeren in Parkeergarage Heuvelpoort weggeven! Dat betekent dat jij genoeg parkeerkaarten wint om in totaal vijf dagen lang gratis je auto te stallen in het centrum. Deze zijn heel 2017 geldig, best wel handig toch?

Wat moet je doen om deze prijs te winnen? Niet veel, alleen deze prijsvraag beantwoorden en het formulier invullen, et voilà!

Prijsvraag

Hoeveel parkeerplaatsen zijn er in de nieuwe parkeergarage?

A) 20 plaatsen
B) 120 plaatsen
C) 200 plaatsen
D) 378 plaatsen

Stuur het juiste antwoord in door middel van onderstaand formulier. Vergeet niet je naam, leeftijd, e-mailadres en leeftijd in te vullen. Meedoen aan de prijsvraag kan tot en met 31 januari 2017. De winnaar krijgt per e-mail bericht.

Prijsvraag Parkeergarage Heuvelpoort