Prijsvraag

Girlfriends

Win vrijkaarten voor voorstelling Girlfriends

Zin om iets bijzonders mee te maken? Dat kan met de voorstelling Girlfriends. Girlfriends voert je naar een bommenwerpers-basis van de Britse luchtmacht in januari 1941. Het vertelt het verhaal van tien jonge vrouwen in oorlogstijd, in de bloei van hun leven, die van de één op de andere dag veroordeeld zijn tot taken die voorheen enkel aan mannen toebedeeld werden. De voorstelling wordt gespeeld op 29 juni om 20.00 uur en op 30 juni om 15.00 uur en om 20.00 uur. 

Girlfriends

Een leven vol oorlog, angst, heimwee maar ook liefdes, jaloezie en hartverwarmende en diepgaande vriendschappen. Want waar worden intensere banden gesmeed dan in de diepste ellende…  Kunnen de vrouwen hun ambities waar maken? Worden hun dromen werkelijkheid en hun verwachtingen ingelost? Hoe gaan zij om met discipline of met de waanzin van de oorlog? En – misschien wel de belangrijkste vraag – wie durft de liefde te beantwoorden van een man, die zich het volgende uur misschien al met zijn bommenwerper te pletter vliegt?

Wil jij kans maken op twee vrijkaarten voor Girlfriends? Speciaal voor deze voorstelling geeft Fontys Hogeschool voor de Kunsten 5 x 2 vrijkaarten weg.

Prijsvraag

Wie schreef de muziek en liedteksten voor Girlfriends?

A) Gyda Stephensen

B) Howard Goodall

C) Artur Zhuravlov

Wil je kans maken op de vrijkaarten? Geef dan vóór 25 juni antwoord op de onderstaande vraag en vergeet niet je gegevens achter te laten. De winnaar wordt op 25 juni bekend gemaakt.

Prijsvraag Fontys: Girlfriends