Categorieën

Artikelen plaatsen op Tilburg.com

Heb je een advertentiepakket bij Tilburg.com? Dan mag je onbeperkt agenda-items, nieuwtjes, vacatures en acties plaatsen. Het insturen hiervan is eenvoudig. Door middel van een formulier weet je precies waar een goed item aan moet voldoen. Klik op onderstaande links om informatie in te sturen.

Ben je geïnteresseerd in een eigen bedrijfspagina op Tilburg.com? Dan kun je een advertentiepakket afsluiten. Naast een eigen bedrijfspagina mag je dan onbeperkt nieuws, agenda-items, acties en vacatures aanleveren op Tilburg.com.

Agenda item aanleveren

Heb je een tip voor in de agenda van Tilburg.com? Vul dan onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Als je bedrijf/organisatie een bedrijfspagina of advertentiepakket heeft bij Tilburg.com, mag je onbeperkt agenda-items gratis aanleveren.

Vacature aanleveren

Heb je een advertentiepakket bij Tilburg.com? Dan mag je vacatures plaatsen. Ben je geen klant van Tilburg.com? Dan kun je voor €150 een vacature plaatsen

IJzerstraat 23a
5038 BN Tilburg
013-5076489

Tilburg Cadeaukaart

Contact met Tilburg.com

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Tilburg community

Altijd op de hoogte van de laatste actualiteit, video’s, reels, tiktoks en stories? Volg Tilburg.com ook via deze kanalen