logo

Actie van de week – Burger Night bij Focus Foodbar

Focus Foodbar

In de wekelijkse rubriek ‘Actie van de week’ tipt de redactie van Tilburg.com je met de leukste acties, kortingen en deals. Zo bespaar jij geld op de leukste uitjes, het lekkerste eten en de tofste evenementen in Tilburg. De actie van deze week staat in het teken van heerlijke (vegan) burgers, dus lees snel verder!

Iedere eerste woensdag van de maand – aankomende woensdag dus – is Burger Night bij Focus Foodbar. Tijdens Burger Night kun je voor €15,- een (vegan) burger naar keuze met frietjes en een drankje bestellen in het restaurant.

Over Focus Foodbar

Focus Foodbar is een restaurant in de Heuvelstraat waar goed eten en drinken centraal staat. Ze bieden als eerste restaurant in Tilburg een volledig plantaardige kaart aan en leggen de focus op het laten zien dat de vegan keuken ook lekker en divers is. Vegan mylkshakes, kroketten voor lunch of uitgebreid dineren in de avond; alles is mogelijk. Focus Foodbar is op dinsdag geopend van 17:00 tot 22:00 uur en op woensdag tot en met zondag van 12:00 tot 22:00 uur.

Bovendien hebben ze sinds een aantal maanden een nieuwe menukaart, die wij mochten komen proeven. Hier alvast een voorproefje:

@tilburg.com Wij nemen je mee naar Focus Foodbar, een veganistisch restaurant in de Heuvelstraat.🤩 Ken jij dit restaurant al? 🙌🏻 #tilburg #tilburgcity #013 #brabant #fy #foryou #foryoupage #inspo #food #foodie #foodtiktok #foodlover #holland #vegan #veganfood #restaurant #foodtok ♬ Hundred Miles – Yall & Gabriela Richardson

Meer informatie

Wil jij woensdag komen genieten van deze heerlijke deal? Reserveer dan even via 06-23981025 of via de website. Op de hoogte blijven van alle acties van het restaurant? Volg ze dan op Facebook en Instagram.