Actie van de week – een ontbijtje voor slechts €5,- bij Het Ketelhuis

ontbijtdeal het ketelhuis

Wekelijks lichten wij een leuke actie bij een Tilburgse ondernemer uit als ‘actie van de week’. Dat wil overigens niet zeggen dat de deal alleen deze week geldig is. Want bij Het Ketelhuis geniet je bijvoorbeeld iedere dag dat ze open zijn tussen 10:00 – 11:00 uur van een ontbijtdeal voor slechts €5,-. Zo begin jij je dag wel heel erg lekker.

De ontbijtdeal bestaat uit een croissant, gekookt ei, snee brood met kaas en komkommer en Nutella. Zoals je in de intro leest is deze ontbijtdeal op alle dagen dat Het Ketelhuis open is geldig tussen 10:00 – 11:00 uur.

Over Het Ketelhuis

Het Ketelhuis is een prachtige horecazaak bij de AaBe-fabriek. Ze gingen open als pannenkoekenfabrique (je kunt er nog steeds heerlijke pannenkoeken eten) maar het is inmiddels veel meer dan dat. Je kunt er namelijk ook perfect terecht voor een kop koffie met wat lekkers, uitgebreide lunch met een rijkbelegd broodje of een gezellig diner met een burger, gebakken kabeljauw, rendang of iets anders lekkers van de kaart. Perfect om te combineren met een rondje over de woonboulevard of je dagelijkse boodschappen.

Benieuwd naar het menu van Het Ketelhuis? Bekijk het hier!

Openingstijden Het Ketelhuis

Het Ketelhuis is iedere dag vanaf 10:00 uur geopend. Het eerste uurtje profiteer je dus van de ontbijtdeal zoals die hierboven is beschreven. Perfecte start van je dag!