logo

Actie van de week – Nazomeren bij LANETTE Cosmedisch Instituut

In de wekelijkse rubriek ‘Actie van de week’ tipt de redactie van Tilburg.com je met de leukste acties, kortingen en deals. Zo bespaar jij geld op de leukste uitjes, het lekkerste eten en de tofste evenementen in Tilburg. Deze week tippen we je met twee toffe acties van LANETTE Cosmedisch Instituut!

LANETTE Cosmedisch Instituut presenteert de Filler Actie Weken, een niet te missen aanbieding die nog de hele maand september duurt, van week 37 tot en met week 39 (11 september t/m 29 september). Deze speciale aanbieding duurt nu drie weken in plaats van slechts één, zodat iedereen kan profiteren van deze fantastische kans tijdens de nazomerweken.

Hyaluron Fillers

Profiteer tijdens deze actie van speciale prijzen voor de populaire Hyaluron Fillers. Een Hyaluron Filler zorgt ervoor dat bepaalde plekken in het gezicht worden opgevuld. Zo krijgt jouw gezicht meer volume. Voor slechts €100,- kun je genieten van 0,5 ml Hyaluron Filler (t.w.v. €140,-), en voor €180,- kun je kiezen voor 1,0 ml Hyaluron Filler (t.w.v. €240,-). LANETTE Cosmedisch Instituut staat bekend om het gebruik van biologisch afbreekbaar hyaluron, dat veilig is voor je lichaam en op natuurlijke wijze wordt afgebroken. Je kunt deze behandeling zo vaak herhalen als je wilt, afhankelijk van je huidconditie en levensstijl.

Herhalen

De beste resultaten worden behaald wanneer de behandeling regelmatig herhaald wordt voordat het product volledig verdwenen is. Op deze manier bouw je geleidelijk aan een voller en mooier resultaat op. De meeste mensen komen elke drie tot zes maanden terug voor een behandeling om hun gewenste resultaat te behouden.

Back In Time

Maar dat is nog niet alles. LANETTE heeft de komende twee maanden namelijk nog een toffe deal. In een inspanning om de impact van de huidige inflatie te verzachten, heeft LANETTE besloten om bijna twee maanden terug in de tijd te gaan. Hierdoor kunnen klanten blijven genieten van behandelingen tegen de tarieven van enkele jaren geleden.

LANETTE hanteert deze speciale “BACK IN TIME” prijzen vanaf nu tot en met 31-10-2023, waarbij de tarieven van 6 jaar geleden worden gehanteerd. Deze aantrekkelijke tarieven zijn vanaf nu beschikbaar in de online agenda, waardoor je alvast afspraken kunt inplannen.

Meer informatie

Maak nu je afspraak bij LANETTE Cosmedisch Instituut om te profiteren van de Filler Actie Weken en Back In Time tarieven. Voor meer informatie over de behandelingen en prijzen kun je terecht op de website. Of maak direct je afspraak via de boekingssite.