Actie van de week – tweegangendiner voor €15,- bij Ibiza Tilburg op woensdag en donderdag

In de wekelijkse rubriek ‘Actie van de week’ tipt de redactie van Tilburg.com je met de leukste acties, kortingen en deals. Zo bespaar jij geld op de leukste uitjes, het lekkerste eten en de tofste evenementen in Tilburg. Deze week hebben we weer een fijne tip voor je (die overigens niet enkel deze week geldig is, maar vanaf nu op iedere woensdag en donderdag). Lees snel verder.

Vanaf 1 mei kun je bij Ibiza Tilburg aan de Heuvelring op woensdag en donderdag genieten van een tweegangendiner voor slechts €15,-. Je kunt dan kiezen uit een selectie van de menukaart.  Overigens kun je het driegangenmenu voor €29,50 die dagen ook bestellen. Ook leuk: iedere zaterdag en zondag serveren ze bij Ibiza Tilburg tussen 12:00 – 16:00 uur een speciaal lunchmenu.

Meer informatie

Wil je meer weten over de acties bij Ibiza Tilburg, de menukaarten, verschillende cocktails of gewoon reserveren? Check snel de website. Op de hoogte blijven van alles wat er speelt bij deze gezellige horecazaak aan de Tilburgse Heuvelring? Zorg dat je ze volgt op Instagram en Facebook. 

Meer acties over Eten, drinken & slapen