Alles voor een geslaagde paasbrunch en -ontbijt haal je bij Lekkernij Tilburg

lekkernij tilburg

We vertellen je niks nieuws wanneer we zeggen dat je bij Lekkernij Tilburg terecht kunt voor alles voor op je borrelplank. Maar ook tijdens Pasen hebben ze van alles in huis gehaald om jouw te laten genieten van een heerlijk Pasen. benieuwd? Lees snel verder!

Zo hebben ze bij Lekkernij Tilburg het verste broodbeleg voor bij jouw paasontbijt. Daarnaast hebben ze er ook verse grote scharreleieren en heerlijke voorjaarskazen. Naast de voorjaarskazen heeft Lekkernij Tilburg het grootste kaasassortiment van Tilburg. Dus als jij jouw gasten wilt verrassen met een lekkere kaasplank. Is Lekkernij Tilburg jouw place to be!

Lekkernij Tilburg staat bekend om het werken met alleen de mooiste dagverse producten. Hierdoor is de kwaliteit bij Lekkernij Tilburg op zijn best. Of je nu op zoek bent naar een hartige toevoeging aan je paasbrunch of een smaakvolle traktatie voor een gezellig diner, wanneer je aan komt zetten met producten van Lekkernij Tilburg zit je altijd goed. Kortom, maak dit paasfeest onvergetelijk met de heerlijke producten van Lekkernij Tilburg.

Meer informatie

Lekkernij Tilburg is van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 – 18:00 uur. Op zaterdag is de winkel tussen 09:00 – 17:00 uur open. Daarnaast is de webshop van Lekkernij Tilburg 24/7 open. Zo kun jij dag en nacht jouw favoriete producten bestellen! Mis helemaal niks van de winkel en volg ze ook op Facebook en Instagram!