Beerpong, een shuffleboard en meer: Papa Jim Sportsbar pakt uit met nieuwe spellen!

Fotografie: Darryl Chakawri

Dat je bij Papa Jim Sportsbar terecht kunt om de spannendste sportwedstrijden van de wereld te zien, wist je waarschijnlijk al, maar je kunt er zo ontzettend veel meer doen dan alleen kijken naar jouw favoriete sport. Zo kun je er ook genieten van heerlijk eten. We tipten je een aantal weken geleden al over de sportsbar aan de Paleisring. Vanaf nu kun je bij Papa Jim ook terecht om zelf toffe spellen te spelen. Benieuwd naar deze spellen? Lees snel verder!

Zo kun je vanaf nu bij Papa Jim al jouw vrienden uitdagen voor een potje beerpong. Geloof je dat jij ‘koning beerpong’ bent? Dan kun jij de proef op de som nemen tijdens het maandelijkse beerpongtoernooi. Naast beerpong kun je vanaf nu ook iedereen uitdagen op het gloednieuwe shuffleboard. Als kers op de taart kun je ook de welbekende krokodil met shotjes bestellen. Weet de krokodil jou te pakken? Shotten maar! Kortom, deze spelletjes maken jouw sportdag bij Papa Jim helemaal compleet!

Over Papa Jim

Papa Jim biedt plaats voor ruim 160 sportliefhebbers die onder het genot van een hapje en een drankje willen genieten van een sportspektakel. Papa Jim is dus de ideale plek om in goed gezelschap sport te kijken. Wij raden je dan ook zeker aan om gebruik te maken van de seizoenkaart. Op deze seizoenkaart kun je saldo zetten, waarmee jij zelf jouw biertje kunt tappen op de taptafels. Extra tip: reserveer een taptafel via de website om jezelf te verzekeren van een plaats!

 

Dossier: Uitgaan