Ben of ken jij de nieuwe monteur voor Van Geloven? Ontvang een jaar lang gratis snacks!

Dat het lastig is om aan nieuwe collega’s te komen in de huidige arbeidsmarkt, dat weten ze bij Van Geloven ondertussen wel. Daarom besluit het bedrijf het eens anders aan te pakken. Ben jij of ken jij de nieuwe monteur voor Van Geloven? Dan ontvang je een jaar lang gratis snacks. Lees snel verder!

Op ieder feestje komen ze voorbij: de snacks van Van Geloven. Met een slogan als ‘Goed Genieten voor iedereen’ krijgt het bedrijf er elke dag nieuwe fans bij. Om de productie van al die snacks op rolletjes te laten lopen, heeft Van Geloven monteurs nodig.

Passie voor techniek

Heb jij een passie voor techniek? Als monteur voel jij je thuis in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is. De technische dienst bij Van Geloven bestaat uit negentien monteurs, die van aanpakken weten en erg collegiaal en sociaal zijn.

Voorproefje

Gina nam alvast een kijkje bij de Technische Dienst en neemt je graag mee langs allerlei verschillende afdelingen. Je ziet het in de video hieronder.

Solliciteren

Denk jij dat jij dé nieuwe monteur voor Van Geloven bent of ken jij de ideale kandidaat? Super! Je kunt hier solliciteren. Om met de actie mee te doen, beantwoord je de vraag ‘hoe heb je deze vacature gevonden?’ met ‘Tilburg.com’

Voorwaarden

Natuurlijk kan Van Geloven niet zo maar aan iedereen gratis snacks weggeven, daarom zitten er een aantal voorwaarden aan deze actie vast:

De aandrager ontvangt een jaar lang gratis snacks wanneer de sollicitant wordt aangenomen in de functie monteur bij Van Geloven en de proefperiode doorkomt. De aandrager kan ook de sollicitant zelf zijn. Per sollicitant kan maar 1 persoon als aandrager beschouwd worden. In het sollicitatieformulier geeft de aandrager aan dat hij of zij de actie heeft waargenomen via Tilburg.com. De aandrager ontvangt 12 tegoedbonnen waarmee hij of zij een door Van Geloven samengesteld snackpakket kan komen ophalen (op afspraak). Er kan één snackpakket per maand worden opgehaald.

Met vragen, klachten of opmerkingen kan men zich wenden tot het recruitment management van Van Geloven via recruitment@vangeloven.com Van Geloven heeft het recht om deze actievoorwaarden gedurende de actieperiode zonder voorafgaande kennisgeving aan deelnemers aan te passen indien de omstandigheden dit vereisen dan wel de actie eenzijdig te wijzigen, onderbreken of te beëindigen, zonder dat dit op enige wijze recht geeft schadevergoeding of enige andere aanspraak van de deelnemer jegens Van Geloven. De versie van de actievoorwaarden die van kracht was op het moment van deelname is van toepassing op de deelnemer.

Dossier: Business