Black Friday deals bij Dutch Homemade

Dutch Homemade pakt tijdens Black Friday uit met niet één, maar twee toffe acties! Ben je benieuwd naar de acties van Dutch Homemade? Lees dan snel verder!

Black Friday actie

Op Black Friday kun je bij Dutch Homemade terecht voor twintig macarons voor €30,-! Normaal betaal je €38,- voor twintig macarons, dit is dus de ideale actie als je iemand wilt verrassen met lekkere macarons. Dat is nog niet alles, want op Black Friday geldt ook de actie 1+1 gratis op alle truffels!

De macarons van Dutch Homemade zijn net iets groter en smaakvoller dan de originele Franse variant. De ambachtelijke bereidingswijze én het hoge gehalte aan amandelmeel maken de macarons bij Dutch Homemade uniek. Ben je allergisch voor gluten? Geen probleem! Bij Dutch Homemade hebben ze namelijk heel veel glutenvrije macarons.

Over Dutch Homemade

Wanneer je door de Frederikstraat loopt, zijn de kleurrijke macarons bij Dutch Homemade haast niet te missen. Dutch Homemade staat vooral bekend om de heerlijke macarons, maar je kunt er ook terecht voor lekkere koffie, cannoli en chocoladeproducten en in de zomer kun je er ook terecht voor lekkere ijsjes.

Meer informatie

Wil je meer informatie over Dutch Homemade? Neem dan eens een kijkje op de website! Check ook even onderstaande flyer!