Actie

tilburg vakantiestad

Boek 3 overnachtingen voor de prijs van 2 op 10 Tilburgse locaties

Een paar nachtjes weg van huis, als dat niet bij vakantie hoort, weten wij het ook niet meer! Onder de noemer Tilburg Vakantiestad wordt er deze zomer van alles georganiseerd en geïnitieerd in de stad en daar is nu een toffe actie bijgekomen. Zo kun je in augustus en september extra voordelig overnachten in Tilburg. 

Bij tien verschillende locaties krijg je namelijk 3 overnachtingen voor de prijs van 2. Zo heb je de tijd om eindeloos rond te struinen, musea te bezoeken, uit eten te gaan, bootjes te varen, wandelingen te maken, hotspots te ontdekken en lokale winkeltjes binnen te lopen. Dat extra nachtje in Tilburg, die krijg je van de stad!

Zo werkt het

Als je gebruik wilt maken van de aanbieding kun je rechtstreeks contact opnemen met de deelnemende locaties. Hierbij geef je door dat je gebruik wilt maken van de Tilburg Vakantiestad Aanbieding 3 voor 2. De locaties kijken naar de beschikbaarheid en kunnen dan de juiste prijs doorgeven. Sommige voorzieningen werken met dagprijzen, dus neem altijd even contact op.

Deelnemende locaties

Vakantie vieren in Tilburg

Wedden dat er nog genoeg plekjes in Tilburg zijn die jij nog níet kent? Plekjes waar je kunt picknicken, zwemmen, varen, eten, sporten, drinken, wandelen, skeeleren en nog veel meer. We hebben de beste tips voor je verzameld om vakantie te vieren in eigen stad.

 

Reageer op dit bericht