Actie

Stadsbrouwerij 013 Moederdag

De ultieme Moederdag verwenbox van Stadsbrouwerij 013

Wil jij echt uitpakken met Moederdag? Is jouw moeder gek op een goed gevulde borrelplank, maar ook op zoetigheden? Dan is deze Moederdag verwenbox van Stadsbrouwerij 013 wat voor jou (en je moeder). En dat is niet het enige: los van al het lekkers in de box, zitten er ook goodies en vouchers in de box van verschillende Tilburgse ondernemers.

Eten en drinken

Om te beginnen zit de verwenbox vol lekkernijen om van te genieten samen met jouw moeder. Zo vind je een kaasplankje in de box, een borrelplankje (met onder andere pulled pork nacho’s, quiche en heerlijke truffelsalami) én een zoet plankje met onder andere macarons, truffels en merengue. Ook drankjes zijn inbegrepen bij de box: zo geniet je van een lekkere fles rosé, een verrassende cocktail van JQ’s en een Mexicaans biertje.

Kleine cadeautjes en vouchers

Omdat iedereen in deze tijd wel wat extra zonnestralen verdient, heeft Stadsbrouwerij 013 de handen ineen geslagen met verschillende Tilburgse ondernemers om nog wat extra’s aan de box toe te voegen. Zo hebben ondernemers als Daisy Lane, Bikken en Bakken en Fons Pessers een actie of goodie in deze ultieme verwenbox gedaan. Zo bezorg je jouw moeder niet alleen wat lekkers te eten en drinken, maar óók blijvende cadeaus!

Bestel ‘m hier

Wil jij de liefste vrouw in je leven compleet in de watten leggen? Bestel de verwenbox van Stadsbrouwerij 013 dan hier. De verwenbox kost 32,50. Je kunt deze vervolgens afhalen bij Stadsbrouwerij 013 op 7, 8 en 9 mei van 12.00 uur tot 19.00 uur. Geniet-ze!