Actie

Dierendag GroenRijk Tilburg

Dierendag bij GroenRijk Tilburg: gratis dierenbuffet en winactie met honden verwenpakket

Ter ere van dierendag heeft GroenRijk Tilburg weer uitgepakt om jouw vertrouwde viervoeter extra te verwennen. Zo vind je er 2 en 3 oktober een gratis dierenbuffet! Ook kun je deelnemen aan een leuke winactie om een honden- of kattenverwenpakket te winnen. Lees verder voor meer informatie.

Dierenbuffet bij GroenRijk Tilburg

Het dierenbuffet staat klaar voor zowel honden als katten. Je hoeft je hiervoor niet aan te melden, je kunt gewoon langskomen! Er zijn allerlei lekkere snacks aanwezig voor jouw hond of kat.

Winacties

Om je hond of kat nog meer te verwennen, heeft GroenRijk Tilburg complete verwenpakketten ontwikkeld.  Je kunt deze winnen door een reactie achter te laten op de desbetreffende posts op Instagram of Facebook. Laat in deze reactie weten (met foto) waarom jouw hond of kat de allerleukste zijn. Ze maken de winnaar bekend op dierendag op dezelfde social kanalen. De winnaar mag vervolgens het pakket op komen halen in de winkel.

Over GroenRijk Tilburg

GroenRijk Tilburg is gevestigd aan de Stokhasseltlaan 39 in Tilburg-Noord. De openingstijden voor komend weekend zijn als volgt:

  • Zaterdag 09.00 – 17.00 uur.
  • Zondag 11.00 – 17.00 uur.