Actie

Gratis entreebwijs

Gratis entree tot schaatsbaan bij een high tea van Grand Café Puur!

Hoe kun je een middagje highteaën nóg leuker, gezelliger én specialer maken? Juist ja, door erna nog te gaan schaatsen! En daar is aan gedacht, want vanaf 7 december t/m 6 januari ontvang je gratis een entreebewijs voor de schaatsbaan op de Heuvel bij een uitgebreide high tea van Grand Café Puur!

Wat hebben we lang gefantaseerd over een schaatsbaan in het centrum van de stad en dit jaar gaat het dan toch eindelijk gebeuren. Vanaf zaterdag 7 december staat er toch écht een schaatsbaan midden op de Heuvel die uiteraard op een zeer feestelijke wijze wordt geopend. De opbouw is al in volle gang, de lampjes hangen en het ziet er nu al ontzettend gezellig uit. En we hebben goed nieuws: als jij uitgebreid gaat highteaën bij Grand Café Puur mag je erna zelf gratis de schaatsbaan op!

High tea bij Grand Café Puur

Laat jezelf en je gezelschap lekker in de watten leggen bij een uitgebreide high tea van Grand Café Puur. Proost vooraf op jullie vriendschap met een glaasje prosecco en klets daarna uren bij terwijl er heerlijke gerechten voor je worden geserveerd. Van een kommetje soep en hartige sandwiches tot en met een zoet dessert en verschillende friandises. Alles handgemaakt, puur van smaak en een lust voor het oog. Heb je last van een glutenallergie? Niet getreurd, een glutenvrije high tea is ook mogelijk!

Gratis entreebewijs

Om de schaatsbaan op de Heuvel te vieren én nog meer mensen te verblijden met een heerlijke high tea van hoge kwaliteit, krijg je nu gratis een entreebewijs voor de schaatsbaan cadeau. Super leuk voor een dagje uit met vrienden en vriendinnen in de kerstvakantie of om gezellig bij te kletsen na alle drukke weken op het eind van het jaar. Of wat dacht je van een (vervroegd) kerstcadeau? En het mooiste is dat je erna direct door kunt naar de schaatsbaan om al die calorieën er weer af te schaatsen. Gegarandeerd nog meer pret en plezier!

De actie

Kun je niet gaan schaatsen op dezelfde dag dat je gaat highteaën, dan is dat geen probleem. Het toegangsticket blijft nog geldig zolang de schaatsbaan open is. Schaatsverhuur is niet inbegrepen. De actie loopt vanaf de opening tot en met de sluiting van de schaatsbaan.

Reserveren is noodzakelijk en kan tot één dag van te voren via 013 – 711 19 06 of info@grandcafe-puur.nl.

Reageer op dit bericht