Gratis kennismakingsles bij Prise d’Eau Golf

Elke zondag kun je bij Prise d’Eau – kosteloos en zonder verplichtingen – meedoen met een kennismakingsles. Deze kennismakingen zijn ideaal als je de golfsport of de golfbaan van Prise d’Eau eens wilt verkennen.

Weet je niet zeker of golf iets voor je is? Heb je nog nooit een golfbal geslagen? Denk je dat golf een saaie elite sport is? Denk je dat je te jong bent voor golf…. of te oud? Allemaal redenen om een kennismakingsles te volgen en te ontdekken dat golf voor alle leeftijden is en uitdagend en gezellig tegelijkertijd.

Wat moet je weten?

Een kennismakingsles duur 1,5 uur. Eén van onze golfpro’s leert je de basis van golf en je gaat ook meteen de baan in. Zo heb je na 1,5 uur een goed idee van golf. Om mee te doen heb je alleen sportieve kleding nodig (en platte schoenen). Voor golflcubs en golfballen zorgen wij.

Schrijf je meteen in!

Vul het formulier in op deze website om je aan te melden. Na het insturen van het formulier neemt Prise d’Eau contact met je op.

Meer informatie

Wil je meer informatie? Of komt zondag niet uit? Neem dan even contact op via receptie@prisedeaugolf.nl of bel 013-4628200. Dan zoeken we een ander passend moment!