GroenRijk viert Moederdag met leuke acties

Ook GroenRijk Tilburg is klaar voor Moederdag en viert dit met leuke acties. Heb je nog geen idee wat je kunt doen of wat je kunt kopen ? Lees dan vooral verder want GroenRijk heeft super veel leuke opties! 

Gratis knutselworkshop voor kinderen

Komende zaterdag tussen 11:00 uur en 16:00 uur organiseert GroenRijk een gratis knutselworkshop voor kinderen. Ze gaan een bloempotje beschilderen en daarna vullen met potgrond en zaadjes. Ze doen hier een prikker in met hun naam, boodschap of tekening en een vlag met de tekst: ‘jij laat mij groeien en bloeien’.

Cadeautips

GroenRijk heeft weer een extra groot assortiment boeketten en bloemstukjes en heeft ook de verzonken roos weer op voorraad. Daarnaast hebben ze roze kamerplantjes en leuke (woon)accessoires speciaal voor Moederdag.

Qua kaarsen is GroenRijk ook up to date! De geuren van de maand van Woodwick zijn ‘Vanilla Bean’ en ‘Seaside Neroli’. Deze geuren koop je nu met 25% korting. De geuren van de maand van Lampe Berger zijn ‘Angelique Noire’ en ‘Lolita Lempicka’. Een navulling haal je nu voor 22 euro in plaats van 28 euro.

Daarnaast verkoopt GroenRijk ook nog high-tea cadeaubonnen! Dit is natuurlijk een leuk cadeau voor je moeder maar ook voor jou. De cadeaubon kost nu slechts 14,95 euro per persoon.

Win een Cosiscoop!

GroenRijk verloot een limited edition roze Cosiscoop in een giftbox via hun socials en hebben een extra groot assortiment gasbranders om cadeau te doen.

Kortom, GroenRijk heeft genoeg opties voor jouw Moederdag cadeau. Ga zelf langs of neem je moeder gewoon mee! Bij GroenRijk is er namelijk genoeg te beleven.

 

Dossier: Winkelen