Heerlijke deal: speciaalbier en bitterballen bij De Groene Vlinder

De Groene Vlinder bitterballen actie

Geniet van een speciale actie bij De Groene Vlinder: bestel twee van hun eigen gebrouwen biertjes en geniet van een schaal bitterballen voor slechts €12,50 totaal. Een geweldige deal om samen met vrienden of familie te proosten en van te genieten!

Wat staat er op het menu? Maak kennis met de Blonde Vlinder en de Eigenwijze Vlinder, beide uniek en vol van smaak.

De Blonde Vlinder

De Blonde Vlinder #3 is het nieuwste lid van de familie. In samenwerking met de Opener Brouwerij uit Dongen hebben ze een verrukkelijk blond biertje ontwikkeld. Het is zonder twijfel de lekkerste in zijn reeks. De Blonde Vlinder #3 is toegankelijk en heeft een eigen karakter. Een echte allemansvriend. Dit bier past perfect bij een kaasplateau met jonge en romige kazen, frisse salades, lichte kip- en gevogeltegerechten, en vette vis. Laat je smaakpapillen verwennen terwijl je geniet van deze heerlijke combinaties.

De Eigenwijze Vlinder

Maar dat is nog niet alles! De Eigenwijze Vlinder is een (net niet) weizenbier met een eigen twist. Voor dit speciale drankje wilden ze een bier creëren met een unieke identiteit dat perfect zou passen bij het prachtige terras van De Groene Vlinder. En dat is ze gelukt! Hoewel volgens de regels van het ‘Reinheitsgebot’ alleen water, gerst, hop en gist toegestaan zijn bij het brouwen van een weizenbier, hebben ze een beetje afgeweken. Met toevoeging van sinaasappel en koriander krijgt de Eigenwijze Vlinder een verfrissende smaak. Een gewaagde keuze die zeker goed heeft uitgepakt.

Dus kom langs bij De Groene Vlinder en ontdek de smaken van de Blonde Vlinder #3 en de Eigenwijze Vlinder. Geniet van deze bijzondere bieren en laat je verrassen door hun eigenheid. En alsof dat nog niet genoeg is, krijg je er een schaal bitterballen bij voor maar €12,50. Dat is pas echt genieten! Proost op een gezellige avond bij De Groene Vlinder.