Het grootste assortiment aan buitenlandse kazen vind je bij Lekkernij Tilburg

Lekkernij Tilburg

Wil jij een lekkere en originele borrelplank samenstellen? Dan moet je bij Lekkernij Tilburg op de Westermarkt zijn! Je vindt hier namelijk het grootste assortiment aan buitenlandse kazen van Tilburg. 

Bij Lekkernij Tilburg verkopen ze ruim 80 verschillende buitenlandse kazen. Hoewel kaas natuurlijk niet mag ontbreken op je borrelplank, heeft Lekkernij Tilburg nog veel meer heerlijke producten voor op de borrelplank. In het assortiment vind je, naast het uitgebreide aanbod van buitenlandse kazen, maar liefst 24 verse salades, 18 wisselende tapasgerechten, 30 Hollandse kazen, 50 verschillende vleeswaren, een speciale lijn aan dessertwijnen die perfect passen bij kaas, 30 verschillende bonbons en veel meer. Voor het samenstellen van dé perfecte borrelplank ben je bij Lekkernij Tilburg dus aan het juiste adres!

Meer informatie

Lekkernij Tilburg is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9:00 tot 18:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur. Kijk voor meer informatie over het assortiment op de website van Lekkernij Tilburg.