11 juli, 2022

Het Wapen van Tilburg heeft tijdens de kermis een speciaal kermismenu

Tilburg book of records

Bij Het Wapen van Tilburg geniet je iedere maand van een ander menu, maar tijdens de kermis hebben ze een speciaal kermismenu voorbereid! Check hieronder wat je kan verwachten tijdens de kermis.

Lunch menu

Bij het lunch menu kun je genieten van lekkere zoetigheden zoals een warme wafel met chocoladesaus en slagroom. Ook heeft Het Wapen van Tilburg lekkere broodjes op het menu staan met bijvoorbeeld een saté van kippendijen. Of ga voor een paprikasoep, tosti, of heerlijke fish & chips. Meer zin om te borrelen? Ook dan heeft Het Wapen ruime keuze aan lekkere hapjes. Het hele lunch menu vind je hier!

Diner menu

Als voorgerecht heeft Het Wapen gamba’s in sambalroomsaus, gyoza en veel meer. Tijdens het hoofdgerecht kun je genieten van een lekkere biefstuk met pepersaus of ga voor een lasagne. Als afsluiter van je avond bestel je een heerlijke New York cheesecake, een heerlijk kaasplankje, chocolademousse of een klassieke dame blanche. Het hele diner menu vind je hier!

Mooie aanbieding

Voor een 3 gangen menu betaal je €28,50, voor een twee gangenmenu €22,50 en voor alleen een hoofdgerecht 16,50.

Enthousiast?

Krijg jij ook zo’n honger van dit menu? Check dan de website van Het Wapen van Tilburg en geniet tijdens de Tilburgse kermis.

Meer acties over Binnenstad Tilburg