logo

IJStapas: Proef de verfrissende smaaksensatie bij De IJsvlinder!

De IJsvlinder IJStapas

De temperaturen stijgen en de zon schijnt volop in onze mooie stad. Wat is er dan beter dan een heerlijk verkoelend ijsje? Bij ijssalon De IJsvlinder aan het Reeshofpark hebben ze nu iets speciaals voor de echte ijsliefhebbers: IJStapas!

De IJsvlinder staat bekend om haar ambachtelijk bereid ijs en verrassende smaken. Met de IJStapas krijg je maar liefst 6 bollen ijs naar keuze voor slechts €9,-. Van chocolade tot Ferrero Rocher en van mango tot yoghurt amarena, er is voor ieder wat wils.

Maar dat is nog niet alles! Voor de echte zoetekauwen heeft De IJsvlinder ook de Dipjes & Snoepjes box voor slechts €4,50. Deze box zit boordevol heerlijke toppings en dips om je ijsje naar een hoger niveau te tillen. Of je nu houdt van caramelblokjes, gekleurde spikkels of knapperige nootjes, met deze box kun je je eigen meesterwerk creëren.

Over De IJsvlinder

De IJsvlinder is een ambachtelijke ijssalon in het Reeshofpark met een eigen ijsproductiekeuken, waar de gasten kunnen kijken hoe het ijs bereidt wordt. Bij De IJsvlinder kun je genieten van meer dan twintig smaken ijs, waaronder stroopwafel, yoghurt amarena en oreo witte chocolade. Daarnaast kun je er terecht voor een geselecteerd assortiment macarons. Extra leuk: je kunt er zelfs hondenijsjes krijgen, dus ook voor je trouwe viervoeter kun je er een heerlijk tussendoortje halen! De IJsvlinder is alle dagen geopend van 13:00 tot 20:00 uur. Kijk voor meer informatie op de website.