20 oktober, 2022

Intermezzo heeft nieuwe smaak van de maand!

Intermezzo smaak van de maand

Jullie hebben massaal allemaal de gekste en lekkerste smaken ingestuurd. En de smaak van de maand oktober is Mars geworden! Kom deze overheerlijke smaak nu bij de Intermezzo proeven!

Wafels

Intermezzo heeft weer een nieuwe smaak van de maand, maar dat is niet het enige nieuwe bij de Intermezzo. Want er zit weer een ‘r’ in de maand! En dat betekent dat je vanaf nu weer wafels kan halen. Voor maar €5,00 krijg je een warme Luikse wafel, 1 bol ijs én slagroom. Roep al je vrienden bij elkaar en kom naar de Intermezzo.

Versterk het team

Ben jij een echte opschepper? Dan zoekt de Intermezzo jou! Met twee vestigingen in het centrum van Tilburg is Intermezzo een begrip geworden in de regio. In de functie ‘opschepper’ ben jij het eerste aanspreekpunt van de klant en sta je op de lekkerste plek in de ijssalon. Je zorgt ervoor dat de klanten tevreden zijn en dat de vitrine er spik en span uit ziet! Heb jij passie voor ijs en wil jij deel uit maken van het jonge en enthousiaste team? Klik hier voor meer info over de functie.

Meer info

Wil je meer weten over de smaak van de maand of over de heerlijke wafels? Neem een kijkje op de site van de bekendste ijssalon van Tilburg en omstreken!