Actie

munsel meditation

Korting op workshop “Discover Munsel Meditation” bij Munsel Meditation

Bij Munsel Meditation hun je deelnemen aan de workshop ”Discover Munsel Meditation”. Het vindt iedere woensdag- en vrijdagavond (19:00 tot 20:30) plaats in Tilburg Reeshof en kost slechts €5,-. Lijkt jou dit leuk? lees dan snel verder!

Discover Munsel Meditation

Gedurende de maand oktober kun je elke woensdagavond en vrijdagavond van 19:00 tot 20:30 voor slechts 5 euro kennismaken met meditatie bij Munsel Meditation. Ontdek Munsel Meditatie tijdens deze proefles en krijg een voorproefje van:

  • Het omgaan met je gedachten op een gezonde manier;
  • Gemak en eenvoud vinden in je geest;
  • Verbinden met jezelf en anderen;
  • Je open stellen voor de schoonheid van wat je al bent.

De eigenaar

Munsel Meditation, een bedrijf van Sinsi Ong. Sinsi Ong geboren in 1971 is een meditatieleraar met een passie voor Tibetaans Boeddhisme en Soul muziek. Sinsi groeide op in een Chinees gezin. Sinds 1996 begon hij met het studeren en beoefenen van het Boeddhisme dit naar aanleiding van zijn eerste pelgrimstocht naar India. Hij raakte tijdens deze tocht gefascineerd en wilde zich graag verder verdiepen in zijn bevindingen. Van 2006 tot 2019 woonde Sinsi in een klooster en voltooide een traditionele driejarige retraite van meditatie en studie. Sinds 2019 woont hij in Tilburg en is hij gestart met Munsel Meditation. Hij wil hier andere mensen leren wat hij al die jaren heeft geleerd en zijn passie doorgeven aan hen die er voor open staan.

Interesse

Wil jij hierbij zijn? Aanmelden kan via de website van Munsel Meditation. Deelname kost €5,-.