Actie

Stadsbrouwerij 013 BBQ

Met deze ‘Grill & Chill’ BBQ box doet Stadsbrouwerij 013 al het voorwerk voor een heerlijke barbecue avond

De zomer komt steeds dichterbij, dat betekent: barbecueën! Stadsbrouwerij 013 zorgt ervoor dat er niets meer ontbreekt aan jouw ultieme zomeravond, met deze BBQ box. Het enige wat jij nog hoeft te doen is “kort aangrillen en daarna kei hard chillen,” zoals zij zelf zeggen. Ideaal als jij het ook zonde vindt om veel tijd kwijt te zijn aan de voorbereidingen. 

Grillen a la minute

De BBQ box van Stadsbrouwerij 013 zit vol lekkernijen waarmee jij je vrienden, huisgenoten of familie voorziet van een heerlijke avond. In de box vind je heerlijke vleesgerechten (zoals Iberico Cotelette, spies van het hert en ribeye), verfrissende ‘side salads’, sausjes, dips en een broodje voor er bij. De box is te bestellen voor €24,95 per persoon. Aanvullend kun je ook een bier arrangement van Stadsbrouwerij 013 bij bestellen voor een meerprijs van €15,- per persoon. Je ontvangt dan vier bieren.

Tafelaankleding

Bij de BBQ box ontvang je ook leuke extra’s, zoals placemats, servetten, een ansichtkaartje, de bereidingswijze en tips voor het aansteken van jouw barbecue. Zo hoef je zelfs daarvoor niet op pad! Even de box afhalen na je terrassessie en je zet de gezellige avond thuis voort.

Je bestelt ‘m hier

Helemaal zin gekregen in een heerlijke BBQ? De box is hier te bestellen. Liever vegetarisch barbecueën? Neem dan even contact op met Stadsbrouwerij 013, dan regelen zij dit met jou.