Nieuw in de showroom bij Bartels HiFi TV Domotica: De Bowers & Wilkins 700 S3 Serie luidsprekers

Gaaf! Bij Bartels HiFi TV Domotica in Tilburg hebben ze de nieuwste productlijn van Bowers & Wilkins in de winkel. Deze zijn als eerste in Nederland al te komen beluisteren in de showroom van Bartels! Kom vandaag of morgen naar de showroom aan de Besterdring 87-91 en wees één van de eerste die deze nieuwe serie top luidsprekers kan beluisteren!

De nieuwe Bowers & Wilkins 700 Serie wordt gekenmerkt door elegantie en prestaties. Ieder model in het uitgebreide assortiment is geïnspireerd door de kwaliteit van luidsprekers in een opnamestudio en uitgerust met de toonaangevende technologieën die in eerste instantie werden ontwikkeld voor de duurdere 800 serie van Bowers & Wilkins. Deze nieuwe 700-Serie bestaat uit acht modellen, zowel vloerstaanders, boekenplankmodellen en center speakers: Er is een luidspreker voor elk huis en elke behoefte, of uw passie nu uitgaat naar hoogwaardige stereo, meeslepende home cinema of een mix van beide. Ieder model heeft slanke, elegante afmetingen met een keuze uit prachtige afwerkingen. Met de nieuwe 700-Serie haalt u studiogeluid in huis!

Meer weten over deze luidsprekers? Kom dan langs bij Bartels en luister zelf, of bekijk de nieuwe serie op de website van Bartels.

Dossier: Winkelen