Nieuwe menukaart bij Rooftopbar Mauve

Mauve nieuwe menukaart

We kunnen het haast niet voorstellen, maar mocht je het gemist hebben: Rooftopbar Doloris is nu Rooftopbar Mauve. Horecaondernemer Jaap van Ham gaat met de rooftopbar verder. Met een nieuw naam dus, maar dat is niet het enige. De menukaart van Rooftopbar Mauve heeft ook een flinke boost gekregen. Lees snel verder!

Drinken

Zoals je van de rooftopbar gewend bent, weten ze je te verrassen met een topkaart! Zo kun je genieten van een ruim assortiment aan speciaalbieren, denk aan Tripel Karmeliet, Hertog Jan Weizener, Van Moll Doerap IPA, Hoegaarden Gran Cru en nog veel meer. Daarnaast hebben ze er ook een lekker wijnassortiment, zo hebben ze Bodegas Artero, Mrs. Bonvi, Roquende, AIX, Pasqua, Baigorri en veel meer. Als kers op de taart hebben ze verrukkelijke cocktails. Zo kun je met een prachtig uitzicht over de stad genieten van een passion punch, bellini spritz, tiki sour, paloma, pornstar martini en meer! Ben jij de BOB of heb je liever een alcoholvrij avondje? Dan kun je er natuurlijk ook een mocktail bestellen.

Lunch, bites & to share

Bij Rooftapbar Mauve kun je ook terecht voor een lekkere lunch en borrel, ze hebben namelijk veel lekkere lunchgerechten, bites en gerechten to share. Zo kun je met een groep vrienden genieten van de lekkerste gerechten.

Ben je benieuwd naar de hele menukaart? Bekijk dan snel de menukaart hieronder! Wil je de menukaart liever zelf proberen? Reserveer dan snel via de website van Rooftopbar Mauve!

menukaart Rooftopbar Mauve

Menukaart Rooftopbar Mauve