Nieuwe menukaart Doloris’ Rooftop

Doloris’ Rooftop heeft een nieuwe menukaart. Op de vernieuwde kaart staan onder andere nieuwe streetfood gerechten en bruisende cocktails. Lees snel verder.

Bij Doloris’ Rooftop kun je terecht voor een heerlijke lunch, wereldse borrel bites en natuurlijk voor een uitgebreid diner. Naast het restaurant op de bovenste verdieping heeft Doloris ook het Meta Maze: het grootste kunstdoolhof ter wereld, met meer dan 40 kamers vol mysterieuze objecten en verstopte doorgangen. Voor een compleet dagje uit, met een originele activiteit én heerlijk eten, kun je dus terecht bij Doloris. Het restaurant – met prachtig uitzicht over de stad – bekend van de wereldse gerechten, heeft de menukaart dit voorjaar volledig vernieuwd. Doloris’ Rooftop neemt je met de nieuwe kaart mee naar de Mediterrane keuken. Wij lichten een paar heerlijke gerechtjes van de nieuwe menukaart voor je uit:

 

Cauliflower Steak

BBQ bloemkool, Kerrie, Boekweit, Eidooiercrème

 

Escargots

Slakken, Kruidenboter, Citroen, Brood

French Tartare

Rundertartaar, Brioche, Eidooiercrème, Dijonmosterd

Cheeky Veal

Kalfswang, BBQ bospeen, Wortelcrème, Medina jus

Meer informatie

Bekijk hier de gehele menukaart van Doloris. Tickets voor het Meta Maze kun je hier vinden. Benieuwd naar de gerechten van Doloris’ Rooftop? Reserveer snel jouw tafel via de website van Doloris.

Dossier: Uitgaan