Nieuwe menukaart: Proef de zomer bij Rosalie Tilburg!

Rosalie

De zomer is eindelijk aangebroken en de keuken van Rosalie Tilburg staat in vuur en vlam, zelfs tijdens de warmste dagen! Maar maak je geen zorgen, buiten op het terras kun je heerlijk genieten van verfrissende drankjes en smaakvolle gerechten.

Vanaf 6 juni is het tijd voor een smakelijk avontuur met de gloednieuwe zomerkaart, zorgvuldig samengesteld door chef-kok Thom Hehemann en zijn getalenteerde team. Ontdek de unieke smaken van gerechten die met passie zijn bereid op het open vuur. Het is tijd om je smaakpapillen te verwennen!

Menu van de Chef

Ga voor het Menu van de Chef en laat je verrassen door bijpassende wijnarrangementen die je culinaire ervaring naar een hoger niveau tillen. Of geniet van een heerlijke lunch met eitjes rechtstreeks uit de houtoven. Voor de burgerliefhebbers zijn er ook sappige burgers beschikbaar, perfect gegrild en vol van smaak. Denk bijvoorbeeld aan een beef burger met brioche, augurk, red witch kaas en barbecuesaus.

Wisselende en gevarieerde gerechten

Op de zomerkaart staan verrassende gerechten die regelmatig wisselen, zodat er altijd iets nieuws te ontdekken valt voor zowel vis- en vleesliefhebbers als vegetariërs. Denk bijvoorbeeld aan bavette met gebrande tijm jus, geroosterde spitskool met kappertjes pesto en goudse opleg of portobello aquacille met aji amarillo, borage en kervel. En Rosalie heeft een speciale traktatie voor de zondagen: de Sunday Roast! Kom langs en geniet van een smakelijk feestmaal om je weekend perfect af te sluiten.

Rosalie menukaart zomer 2023

Speciaalbier

Natuurlijk is er ook gedacht aan de liefhebbers van speciaalbier. Bij Rosalie Tilburg heb je keuze uit een gevarieerde selectie speciaalbieren, zowel op blik, fles als van de tap. Ontdek nieuwe smaken en geniet van een verfrissend drankje op het gezellige terras.

Meer informatie

Dus, waar wacht je nog op? Kom naar Rosalie Tilburg en laat je culinair verwennen onder de warme zonnestralen. De zomerse gerechten en ontspannen sfeer wachten op je. Kijk voor het hele menu en meer informatie op de website van Rosalie.