Onbeperkt genieten van biefstukspiezen, gamba’s, spareribs, carpaccio, kipsaté, schnitzel en veel meer bij De Groene Vlinder

Wist je dat je bij De Groene Vlinder in de Heyhoef onbeperkt kunt genieten van kipsaté, schnitzel, spareribs, gamba’s en biefstukspiezen? De Groene Vlinder mag vanaf zaterdag 5 juni de brasserie weer openen en dat vieren ze. Sinds deze week zijn er namelijk drie gerechten aan het all-in arrangement toegevoegd. Namelijk gehaktballetjes in tomatensaus, tomatensoep en carpaccio. Zeker de moeite waard als je lekker wilt genieten van onbeperkt eten. 

Onbeperkt genieten bij De Groene Vlinder

Bij De Groene Vlinder kun je onbeperkt genieten van verschillende gerechten voor slechts €19,95. Extra fijn: je mag de gerechten ook afwisselen. Zo kun je de ene ronde een carpaccio bestellen, de volgende ronde een schnitzel, daarna spareribs enzovoorts.

Het onbeperkt genieten arrangement van De Groene Vlinder is van maandag tot en met zondag te bestellen. Frietjes zijn inbegrepen en ook onbeperkt te bestellen.

Meer informatie

Wil je zeker zijn van je plekje? Reserveer dan je plekje door te bellen naar De Groene Vlinder. Wil je op de hoogte blijven van alle updates van De Groene Vlinder, leuke acties en veel meer? Check dan de website en volg ze op Facebook en Instagram.